16 Kasım 2014 Pazar

Kış Lastiğinin Yol Tutuş Farkı

Soğuk ve zorlu kış aylarının sürücüler üzerindeki etkisi büyüktür. Sürücüler bu zorlu kış ayını araçlarıyla kaygan zeminleri güvenle aşmak isterler. Tam da burada kış lastiği faktörü ortaya çıkar. Kış lastiği kullanıcıları araçlarıyla her türlü engeli ve zorluğu kolaylıkla aşmanın yanı sıra varış noktalarına güvenli bir şekilde ulaşmaktadır. Kış lastiği özel üretimi nedeniyle araçların kaygan zeminlerde yol tutuşu performansı ve fren mesafesini kısaltması ile tüm sürücülerin beğenisini toplamıştır.

-Kış Lastiği Hayatınızdan Daha Pahalı Değil
                Kış mevsiminde araçların olmazsa olmazı kış lastiği kullanımı açısından ülkemiz her ne kadar gerilerde kalsa da, artık denetimlerin sıklaştığı şu günlerde tüm sürücülerin mecburen kış lastiği taktırdığını görmekteyiz. Kış lastiği aslında mecburiyet değil de önemli bir ihtiyaç olduğunu bilmemiz ve öğrenmemiz gerekir. Kış lastiği fiyatları da insanın yaşamı söz konusu olduğu için oldukça uygun fiyatlı sayılır. Kazaları ve yol tutuşunu iyi şekilde sağlamak için lastiğin üzerinde farklılıklar vardır. Üzerindeki desenlerin kış aylarının olumsuzluklarına özel üretildiği bu lastik tipi sürücüleri çıktıkları seyahatlerde güvenli araç kullanabilmeleri ve trafikteki diğer araçları tehlikeye atmadan güvenle yolculuk etmelerini sağlar.

-Kış Mevsiminin Zor Şartlarına Kış Lastiği İle Karşı Koyun 
                Kış mevsiminin zor şartları altında araçların yolda kalması, kayması gibi alışılagelmiş kötü durumların olmaması için her sürücünün karlı havalarda, buzlu ve kaygan yollarda kış lastiği kullanmaları artık zorunlu hale gelmiştir. Sürücüler sadece kış lastiği fiyatlarından rahatsızdır. Ancak kış lastiği fiyatları oldukça uygundur. Cezaların yüksek olduğu günümüzde kış lastiği kullanmayan araçlar tespit edilip, karayollarında yapılan denetimlerde kış lastiği olmayan araçların yüksek meblağlarda ceza yemeleri haberlerini sürekli ekranlarda karşımıza çıkmaktadır.

-Kış Lastiği Sizi Kazalardan ve Cezalardan Korur

                Ekonomi yapayım derken bu cezalarla karşılaşan halk, mecburen çözümü kış lastiği alıp takmakta buluyor, fakat durumun ehemmiyeti açısından kış lastiğinin mecburi değil de güvenliğimiz açısından kullanılacağını artık bilinçaltımıza işletme zamanı gelmiştir. O nedenle Kış lastiği fiyatlarına can güvenliğimiz için katlanma yolu herkes tarafından kabul görmüştür.

                Kış lastiği kullanan sürücüler araçlarıyla güvenli ve uzun seyahatlerde karşılarına çıkabilecek zor koşullarda araçları ile ani fren yapmaları durumunda araçları istenilen mesafede durabilmektedir. Üstün yol tutuşuna sahip kış lastiği çeşitleri her türlü araç için üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder